A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новини

Найкраща футбольна команда міста

19 жовтня 2018 року на базі стадіону цукрозаводу «Кристал» відбулися змагання із футболу серед збірних команд закладів загальної середньої освіти м. Яготина. Із перших хвилин змагань було зрозуміло: перевага на стороні збірної Яготинського НВК № 3. Команда ЗОШ № 1 намагалася оборонятися від набагато сильнішого супротивника, але програла із рахунком 8:0. Наступний футбольний поєдинок між учнями школи № 1 та школи № 2  завершився перемогою заводської школи (№ 2) із рахунком 0:3.

12:24 22.10.2018

Районні змагання з футболу серед збірних команд сільських закладів загальної середньої освіти

18 жовтня на базі стадіону "Кристал" районним методичним кабінетом відділу освіти організовано проведення районних змагань збірних футбольних команд закладів загальної середньої освіти Яготинського району. Участь у змаганнях взяли 10 шкіл: Лемешівської ЗОШ, Жоравського ОЗОНЗ, Супоївського, Лозовоярівського, Панфильського, Засупоївського, Сулимівського, Фарбованського, Капустинського, Ничипорівського НВК.

15:28 19.10.2018

Формування предметної компетентності на уроках художньо-естетичного циклу

16 жовтня 2018 року методистом районного методичного кабінету Мрачик Н.А. було проведено семінар-практикум для вчителів музичного та  образотворчого мистецтва, інтегрованого курсу «Мистецтво» з теми «Формування предметної компетентності на уроках художньо-естетичного циклу». Захід було проведено на базі Богданівського НВК «ЗОШ I-III ст. -ДНЗ (ясла-садок).

08:31 17.10.2018

Славні козаки Черняхівського НВК

У нашій школі стало традицією проводити День козацтва, бо ми також часточка нашої країни, і наше завдання - відроджувати й примножувати наші традиції от і цей рік  не став виключенням. Ряд заходів до Дня українського козацтва було проведено в нашому навчальному закладі .

14:36 16.10.2018

День захисника Вітчизни та українського козацтва у Ничипорівському НВК

З 08 по 12 жовтня у  Ничипорівському НВК  було проведено Тиждень національно-патріотичного виховання (присвячений Дню захисника Вітчизни та Дню українського козацтва) під гаслом  «Слава козацька», метою якого було виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

14:30 16.10.2018

Тиждень козацької слави у Лемешівській школі

З метою виховання почуття відповідальності, почуття вірності, патріотизму, любові до Батьківщини національної свідомості, любові до українського народу, його історії, збереження народних звичаїв та свят (Покрова Пресвятої Богородиці та День козацтва) у школі з 08.10.2018 по 12.10.2018 проведено тиждень  козацької слави.

12:52 16.10.2018

Освітній процес організований на інтегровано-предметній основі

11 жовтня 2018 року на базі Яготинського НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» відбувся семінар практикум для вчителів 1 класів та членів школи передового педагогічного досвіду  з теми ««Інтеграція навчально-пізнавальної діяльності для розвитку наскрізних умінь».

15:39 11.10.2018

Юні шашкісти Яготинщини

Серед інтелектуальних ігор шашкам належить одне з провідних  місць. Ця захоплива гра служить не лише для розваги, але й для розвитку логічного мислення, кмітливості. Завдяки їй розвивається просторова уява і пам’ять. Дитина, яка навчається цій грі, стає більш зібраною, звикає самостійно мислити та приймати рішення. Гру в шашки часто обирають як спосіб домашнього дозвілля або хобі для всієї родини. От і в дитячому садку вона знаходить гідне місце. Прагнучи  виховати інтелектуально розвинену особистість, педагоги дошкілля навчають малюків грати у шашки, влаштовують турніри з цього виду спорту, визначають переможців, заохочують до кращих результатів.

13:03 11.10.2018

Вхід для адміністратора