A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Районне методичне об’єднання вчителів інформатики

Дата: 20.11.2018 16:27
Кількість переглядів: 228

Ключем до всякої науки

є знак питання

О.Д. Бальзак

Інформатика належить до групи технологічних дисциплін, з вираженими засобами, спрямованими на здобуття учнями практичних компетенцій.

Фундаментальними темами у курсі шкільної інформатики є питання, що стосуються  моделювання, алгоритмізації та програмування.

На сьогодні актуальним  є намагання удосконалювати методику навчання класичного розділу інформатики «Алгоритмізація та програмування».

З метою забезпечення саморозвитку та самоактуалізації роботи вчителів інформатики, удосконалення рівня викладання програмування 22 листопада 2018 року  на базі Капустинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла - садок)» методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної  адміністрації Ганжою С.І.  було проведено семінар – практикум з теми «Основні шляхи формування алгоритмічного мислення учнів під час вивчення програми Lazarus». В  роботі семінару взяли участь 13 вчителів з 14 загальноосвітніх закладів середньої освіти. Учасники семінару поділилися досвідом роботи з навчання учнів програмуванню та по завершенню роботи виробили методичні рекомендації.



« повернутися

Вхід для адміністратора