A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Про відзначення Дня бійця територіальної оборони

Дата: 05.10.2018 21:46
Кількість переглядів: 232

З 2 по 5 жовтня 2018 року в Яготинському НВК «СШ-ЗОШ I-IIIст. № 2» в рамках відзначення Дня бійця територіальної оборони та на виконання наказу відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації № 198-н 17.09.2018 року «Про виконання плану  заходів з підготовки та відзначення Дня бійця територіальної оборони  в Яготинському районі» проведено ряд заходів: тематичні уроки, бесіди, Уроки мужності з переглядом документальних фільмів. Учні готували тематичні виступи, а молодші школярі взяли участь у класних конкурсах малюнків.

У 7-В класі (класний керівник Чорнобай Л.І.) та у 7-Г класі (класний керівник Філатова - Квітковська О.А.) проведені Уроки мужності присвячені нашим захисникам України, які борються за  наше мирне життя на сході України, на яких було переглянуто документальні фільми з подальшим їх обговоренням.

Малишко Єлизавета (8-Г клас) та Білоус Артур (8-Г клас) взяли участь у районному конкурсі на кращий дитячий малюнок на тему «Мир очима дітей», «Моя мальовнича Батьківщина».

У школі сформовано команду із юнаків 9-11-х класів для участі у районному святі до Дня бійця територіальної оборони, який на виконання розпорядження голови районної державної адміністрації № 346 від 21 вересня 2018 року «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення у Яготинському районі Дня бійця територіальної оборони» відбудеться 07 жовтня 2018 року на стадіоні «Колос» міста Яготина.


« повернутися

Вхід для адміністратора