A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Вшануємо героїв міста мого!

Дата: 05.10.2018 21:28
Кількість переглядів: 238

21 вересня наше місто Яготин святкує свою 466-ту річницю від Дня народження та 61-у річницю надання Яготину статусу міста. Також ця дата пов’язана із трагічними сторінками історії нашого міста – 21 вересня 2018 року виповнюється 75 років з дня визволення Яготина від німецьких загарбників.

Учні Яготинського НВК №2  та учасники патріотичного гуртка «Патріот», що діє в школі, разом з учителями протягом тижня займалися благоустроєм місць поховань та пам’ятних знаків.

20 вересня 2018 року учні, вчителі та адміністрація школи поклали квіти до Братської могили, пам’ятника невідомому солдату та до пам’ятного знаку працівникам цукрозаводу, що  загинули під час визволення нашого міста. Учні принесли квіти пам’яті та вшанували  хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих у роки Другої світової війни та воїнів, які зараз віддають свої життя на сході України за мирне сьогодення.

Цього ж дня в школі було проведено учнівську лінійку пам’яті, приурочену 75-ій річниці  визволення міста. Вчитель історії Білаш Л.М. та члени гуртка «Юні екскурсоводи» виступили перед учнями старших класів з матеріалом, який ознайомив дітей з історичними фактами, пов’язаними з цими історичними подіями  подіями.

Таня Лугін,  лідер районної Ради  учнівського самоврядування Яготинщини.


« повернутися

Вхід для адміністратора