A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Новий шкільний автобус  Mercus SYMZZ CRAFTER у Яготинській міській територіальній громаді

Дата: 15.10.2023 09:24
Кількість переглядів: 39

     Яготинська міська територіальна громада поповнилася новим Шкільним автобусом  Mercus SYMZZ CRAFTER у якості гуманітарної допомоги від Фонду міжнародної солідарності в Україні (Solidarity Fund PL in Ukraine) у сприянні Київської ОВА. Вартість гуманітарної допомоги для нашої громади становить 3 803 659 грн .

  Фонд міжнародної солідарності здійснює діяльність у сфері співробітництва для розвитку інших країн. У фокусі уваги – підтримка демократичних змін, розвиток громадянського суспільства, принципів доброго врядування, розвиток місцевої демократії, обмін досвідом економічної та політичної трансформації, підтримка вільних медіа та правозахисних організацій. За потреби Фонд здійснює також гуманітарну діяльність. Фонд міжнародної солідарності є фондом Держказначейства і був створений 1997 році за ініціативи президента Республіки Польща, котрий здійснює почесний його патронат.             

   Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні (Solidarity Fund PL in Ukraine) було засновано в липні 2019 року.  Метою діяльності Представництва є підтримка розвитку демократії та самоврядування в Україні, реалізація проєктів співробітництва для розвитку, підтримка секторальних реформ та наближення України до стандартів Європейського Союзу у сфері управління. Під час пандемії Covid-19 та після 24 лютого 2022 року розвиткові напрямки проєктів доповнилися наданням гуманітарної допомоги українцям.

   Ми щиро дякуємо за підтримку в отриманні допомоги Фонду міжнародної солідарності в Україні (Solidarity Fund PL in Ukraine), голову Київської ОВА Кравченка Руслана Андрійовича та заступника голови Київської  ОВА Осипенко  Жанну Жоржівну.


« повернутися

Вхід для адміністратора