A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Про проведення ХІІІ Всеукраїнської краєзнавчої конференції учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»

Дата: 28.10.2022 10:32
Кількість переглядів: 104

    В період 11-13 листопада 2022 року у м. Миколаєві в режимі онлайн відбудеться ХІІІ Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників» (далі – конференція). Організаторами заходу є Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді. До участі у конференції запрошуються учні, вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти, студенти віком до 21 року.

  Програмою конференції передбачається робота секцій за такими напрямами: «Історичне краєзнавство», «Археологічне краєзнавство», «Етнографічне краєзнавство», «Екологічне краєзнавство», «Географічне краєзнавство та геологія», «Культура рідного краю та музейна справа».

    Додаткова інформація за телефонами: у м. Миколаєві (097) 235-09-16 - Ірина Єрмакова, у м. Києві (044) 238-06-67 - Наталія Майдебура. Умови проведення конференції розміщені на сайті УДЦНПВКТУМ у розділі «Краєзнавство».


« повернутися

Вхід для адміністратора