A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Всеукраїнський методологічний семінар «Учнівські ліги «Здорова Україна»

Дата: 25.10.2022 17:22
Кількість переглядів: 82

25 жовтня 2022 року спеціалісти відділу освіти Яготинської міської ради взяли участь у  Всеукраїнському методологічному семінарі «Учнівські ліги «Здорова Україна» в закладі освіти».

На початку семінару директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков наголосив на тому, що продовження реформи «Нова українська школа» на рівні базової середньої освіти є одним із ключових пріоритетів МОН. Також він зазначив, що модельна навчальна програма «Фізична культура. 5-6 клас» для закладів загальної середньої освіти, затверджена наказом МОН України від 17.08.2022 року № 752, дає можливість створити на уроці фізкультури безпечне та інноваційне середовище для розвитку рухової активності дітей.

Під час семінару учасники були ознайомлені  з проєктом Положення про Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Всеукраїнська учнівська ліга «Здорова Україна».

Лідер руху JuniorS Олександр Педан розповів про команду JuniorS та її роботу з  розвитку системи спортивних учнівських ліг в українських школах.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора