A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Хай буде мир для України

Дата: 21.09.2022 15:52
Кількість переглядів: 98

       Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Для України це свято має особливе значення. Протягом усієї історії українська держава виборювала право на своє мирне, незалежне існування. І сьогодні, в 2022 році Україна величезною ціною бореться проти російської агресії за право жити у власній державі.

З нагоди Дня миру у Лемешівській ЗОШ І-ІІІ ступенів вчителями 1 – 4 класів Масленко Я.М., Гнилозуб С.І., Федусенко Л.Д., Козубенко Н.М. проведені години спілкування, тематичні вікторини та  бесіди «Діти просять миру на землі», «Ми за мир в усьому світі». Діти працювали над створенням відеороликів «Мир на землі – радість у родині», приєдналися до проведення Всеукраїнської акції «Голуб миру», власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації.

      Класні керівники 6 – 10 класів Білоус Л.О., Македон Т.Б., Никифорчин Я.В., Никифорчин Л.О., Висовень Д.І. зі своїми вихованцями підготували флешмоби, патріотичні плакати. Учні 11 класу з класним керівником Клименко Л.І. обговорили дискусійне питання, висловлюючись по черзі і утворили  коло  ідей «Ми за мир на землі».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора