A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Добрі люди, хай завжди вам добре буде!

Дата: 22.12.2021 16:12
Кількість переглядів: 186

Є тисячі українців, для яких творити добро, допомагати іншим так само природно, як жити, дихати, працювати. Адже благодійництво – це не матеріальний, а духовний світ, це велика справа великих людей.

Здобувачам освіти, батькам та педагогам філії «Двірківщинський НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» ОЗО Яготинського НВК «СШ – ЗОШ І-ІІІ ст. № 3» пощастило зустріти сучасників-доброчинців, які своєю працею та діяльністю досягли найкращих успіхів і підтримують, опікуються, допомагають та всіляко сприяють розвитку та процвітанню нашого навчального закладу – це засновник Групи компаній «Нива Переяславщини» Олександр Олексійович Мостіпан, директор СП ТОВ «Нива Переяславщини» Віталій Шакель, директор Благодійної організації «Благодійний фонд «Нива Переяславщини» Анатолій Федорович Єшенко та директор ТОВ «Агрофірми Яготинська» Олексій Олександрович Бугай.

Завдяки постійній підтримці Групи Компаній «Нива Переяславщини» суттєво покращилося матеріально-технічне оснащення нашого закладу.

Нещодавно спонсорами було надано філії чергову допомогу. Зокрема:  проведені ремонтні роботи по відновленню покрівлі харчоблоку, що протікала,  та  східцевого маршу, який давно потребував ремонту, також  замінено троє дверей та частково відремонтовано освітлення. Потурбувалися доброчинці й про ялинку-красуню та новорічні подарунки.

Шкільна родина філії «Двірківщинський НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» щиро дякує Групі Компаній «Нива Переяславщини» за надану допомогу.

20 грудня 2021 року учні школи завітали до компанії «Нива Переяславщини» з новорічними колядками та щедрівками. Щиро подякували за підтримку та побажали здоров’я, цікавих задумів і їх втілення, яскравих значних подій та процвітання.

Вітаємо вас з прийдешніми святами!

Ми вам вдячні за турботу,

За нелегкую роботу,

Хай вам щастя лиш прибуде

І здоров’я завжди буде!



« повернутися

Вхід для адміністратора