A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

У серці кожної дитини живуть мрії, тож всі діти чекають, що їх мрії здійсняться

Дата: 22.12.2021 11:23
Кількість переглядів: 194

20  грудня, в закладі дошкільної освіти Ничипорівського НВК відбулося свято – до дітей завітав Миколай.

Малюки  не тільки чекали казкові подарунки, а й самі старанно готувалися, аби показати, які  вони  слухняні, чемні і талановиті. В закладі протягом грудня місяця працювала «Зимова майстерня», результатом діяльності якої стала виставка дитячих робіт «Зимовий вернісаж». Вихователь розказував дітям казки та легенди про святого Миколая, проводив бесіди про любов і добро.

До цього свята малюки готувалися заздалегідь: вчили вірші, співаночки, народні українські  ігри, прикрашали приміщення груп. Адже всі ми знаємо, що Миколай любить чемних, ввічливих, вихованих, старанних  діток і саме таким приносить подарунки. Окрасою свята став прихід святого Миколая  в групу,  якого з нетерпінням  чекали всі діти. І, звичайно,  він прийшов не з порожніми  руками. Миколай  приніс солодощі для дітвори,  пограв з ними, послухав вірші, пісні та побажав  їм бути  здоровими, добрими  та терплячими і чекати його на наступний рік.

Батьки вихованців дитячого садка  висловлюють щиру вдячність Борису Полонському, Тамарі Бабич,  Юрію Павлушку, Анатолію Єшенку за солодкі подарунки.


« повернутися

Вхід для адміністратора