A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Ничипорівський НВК щиро дякує спонсорам, які придбали новорічні подарунки для вихованців дитсадка та учнів закладу освіти

Дата: 22.12.2021 11:20
Кількість переглядів: 170

Всі ми знаємо з шкільної парти, а то й з дитсадка, що людина починається з добра і добром освячується. На жаль, за буденними справами ми не часто замислюємося над тим, що ж таке доброта, честь, милосердя? Хоч в усі віки людство сповідувало саме ці принципи. І особливо приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисно, доброзичливо та від щирого серця. В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

Багато років поспіль Ничипорівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» пишається дружбою і співпрацею з колективами ПП «Соснова», ТОВ «Таргет Сервіс Агро», Благодійним фондом «Нива Переяславщини» та  їхнім керівництвом.

Минають роки, змінюються покоління, а добрі стосунки, традиції, щиросердні дії, співчуття та милосердя, постійна готовність прийти на допомогу, засновані на активній соціальній позиції, багаторічній родинній турботі про вихованців Ничипорівського НВК залишаються незмінними.

Не винятком став і 2021 рік, особливо його завершення напередодні Нового 2022 року. Адже День Святого Миколая і Новий рік – це свята надії і віри у краще майбутнє. І саме цих днів з особливим нетерпінням чекають діти, які сподіваються на здійснення заповітних мрій. Більше того, до зустрічі Святого Миколая, діти вже традиційно, готуються заздалегідь. Вони докладають максимум зусиль у навчанні, стараються бути чемними, ввічливими, привітними. Усі вони в очікуванні веселощів, подарунків та приємних сюрпризів. І як добре, коли мрії збуваються!

Завдяки чуйності, милосердю та любові спонсорів навчального закладу наші вихованці отримали прекрасні новорічні подарунки. Тож педагогічний колектив Ничипорівського НВК, учні та їхні батьки щиро вдячні директору ПП «Соснова» Юрію Павлушку, керівнику ТОВ «Таргет Сервіс Агро» Борису Полонському, виконуючому обов’язки директора «Агрістейт» Тамарі Бабич, голові Благодійного фонду «Нива Переяславщини» Анатолію Єшенку  за новорічні подарунки та постійну турботу й увагу до проблем школи, неодноразово надану благодійну допомогу на покращення матеріально-технічної бази навчального закладу. І також бажають їм напередодні Нового року та Різдва Христового родинного щастя і достатку, міцного здоров’я і здійснення найзаповітніших бажань. Хай Новий рік увійде у їхні домівки теплим святом, принесе радість, добробут, здоров’я, успіхів та завжди гарний настрій! Нехай у кожній оселі дзвенить дитячий сміх, а в Україні настануть мир і спокій!

Ми вдячні всім небайдужим людям! Низький Вам уклін від дітей. Дякуємо за розуміння! Свята закінчаться, а теплі враження від нього залишаться надовго і зігріватимуть серця дітей добром і любов’ю.


« повернутися

Вхід для адміністратора