A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Засідання професійної спільноти вчителів англійської мови

Дата: 26.10.2021 09:25
Кількість переглядів: 124

26 жовтня 2021 року за запрошенням Яготинського центру професійного розвитку педагогічниї працівників Яготинської міської ради на базі ОЗО Яготинський НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 провідними методистами видавництва «Macmillan»  Ніною Сісей та Інною Нестоітер проведено онлайн семінар-тренінг для учасників професійної спільноти вчителів англійської мови.

Під час першої сесії з теми «Практичні ідеї для вчителів, які працюють в класах з різним рівнем підготовки учнів» педагоги мали змогу отримати корисні поради з диференційованого підходу до виконання вправ різного типу. Вчителі вдосконалили свій досвід щодо допомоги дітям, які мають труднощі в опануванні програмового матеріалу, як дитині повірити в свої сили і навчатися із задоволенням.

Тьютор другої сесії з теми «Планування ефективних уроків з вивчення лексики в 10-11 класах» надала вчителям практичні поради щодо презентації, практикування і відтворення вивченої лексики на уроках англійської мови у старшій школі на основі підручника видавництва «Macmillan Get 200». Вчителі поповнили свої методичні скарбнички цікавими лексичними іграми, корисними активностями та слушними порадами.

Під час сесії запитань та відповідей, члени професійної спільноти вчителів англійської мови отримали змістовні поради щодо підготовки до частини «Письмо» на ЗНО та стратегії виконання завдань з «Використання мови» так як Інна Нестоітер впродовж десяти років є старшим екзаменатором під час перевірки письмової частини робіт ЗНО з англійської мови.

На завершення представники видавництва ознайомили педагогів з новинками методичної літератури.



« повернутися

Вхід для адміністратора