A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Забезпечення управлінських процесів у закладах дошкільної освіти

Дата: 28.09.2021 15:57
Кількість переглядів: 146

28 вересня 2021 року заступник міського голови Олена Федина, начальник відділу освіти Світлана Комаренко, директор Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради Оксана Миненок прийняли участь у роботі круглого столу для директорів закладів дошкільної освіти з проблеми «Організація роботи щодо формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах дошкільної освіти». Основною метою та завданнями круглого столу було розробити систему роботи в закладах дошкільної освіти із забезпечення якості освіти, проаналізувати стан організації харчування та освітнього середовища для дітей.

Олена Іванівна вказала на удосконалення меню в закладах освіти, на забезпечення різноманітності та калорійності страв відповідно вимог. На забезпечення контролю за якістю продуктів та готових страв наголосила Світлана Олексіївна.

Під час круглого столу педагоги отримали можливість детально ознайомитися з нормативно-правовим забезпеченням з інституційного аудиту, який зорієнтований на державну політику в галузі дошкільної освіти, враховуючи стратегічний курс розвитку системи освіти в цілому.

У ході презентаційного блоку Оксана Вікторівна ознайомила учасників круглого столу з критеріями та індикаторами самооцінювання для освітніх та управлінських процесів у закладі дошкільної освіти за чотирма напрямами освітньої діяльності:освітнє середовище; здобувачі дошкільної освіти, забезпечення всебічного розвитку дитини дошкільного віку, набуття нею життєвого соціального досвіду; фахова діяльність педагогічних працівників; управлінські процеси закладу дошкільної освіти.

Під час інтерактивної презентації керівники закладів дошкільної освіти мали можливість ознайомитися як відповідно вимог організувати роботу з самооцінювання освітніх та управлінських процесів.

На завершення було підведено підсумки та проведено анкетування учасників за результатами круглого столу.



« повернутися

Вхід для адміністратора