A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Дошкілля – веселкова країна дитинства!

Дата: 27.09.2021 11:10
Кількість переглядів: 156

З ініціативи Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» та за підтримки комітету Верховної ради України з питань освіти, науки та інновацій з 20 по 24 вересня 2021 року проходив Всеукраїнський тиждень дошкілля. Протягом тижня депутати, державні службовці, ведучі науковці, працівники закладів дошкільної освіти, батьки працювали разом над оновленням змісту та забезпечення якості дошкільної освіти. Основною метою заходів було звернути широку увагу суспільства на ціннісність дошкільної освіти, проблеми дошкільних установ і дошкільного дитинства в цілому, адже дошкільний вік -  особливо важливий і відповідальний період в житті дитини. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до її внутрішнього світу.

Професія вихователя і всіх працівників закладів дошкільної освіти вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього.

Дошкілля  Яготинщини також приєдналося до участі у Всеукраїнському тижні дошкілля. В кожному закладі цікаво та змістовно було сплановано креативні заходи для дітей:рольові ігри «Я вихователь дитячого садка», майстер-класи «Від талановитого педагога – до талановитої дитини», «кольорові дні», святкові концерти, розваги, вистави, свята, флешмоби, фото колажі, різноманітні конкурси, виставки дитячих робіт «Мандрівка по країні Дошкілля», «Осінній калейдоскоп», інтегровані заняття, творчі хвилинки, ігри. А також дошкільнята Панфильської філії ОЗО «Яготинський НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ (ясла-садок)» отримали від свого старости смачний коровай.

Бути вихователем – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя і наша надія.

Отже, свято Дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує і навчає життєвої мудрості. Це свято єднає дітей і дорослих, педагогів і батьків, усіх людей, причетних до дошкільного дитинства.



« повернутися

Вхід для адміністратора