A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Семінар-практикум для заступників директорів закладів освіти

Дата: 24.09.2021 13:52
Кількість переглядів: 121

Відповідно до плану роботи 23 вересня 2021 року  Яготинським центром професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради проведено семінар-практикум для заступників директорів закладів освіти з теми «Організація роботи з професійного розвитку педагогічних працівників в закладах загальної середньої освіти». Оксана Миненок, директор Центру ПРПП виступила з презентацією щодо організаційної роботи з атестації педагогічних кадрів та професійного стандарту «Вчитель закладу загальної середньої освіти як основа діяльності закладу».

З питаннями порядку визнання результатів підвищення кваліфікації, особливостями проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель-року – 2022» ознайомили присутніх консультанти Центру Надія Висоцька та Світлана Ганжа.

Методисти Будинку дитячої та юнацької творчості Лариса Тищенко, Оксана Навальна, Олена Цибуля повідомили промоделювання відкритого науково-освітнього простору територіального відділення МАН у 2021/2022 н.р.,про участь учнів закладів загальної середньої освіти в обласних заходах з науково-технічної позашкільної освіти та організацію роботи з дітьми та учнівською молоддю за туристсько-краєзнавчим та військово-патріотичним напрямами.

Директор Центру Оксана Миненок підвела підсумки семінару – практикуму.

  



« повернутися

Вхід для адміністратора