A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Успішного старту в новому навчальному році

Дата: 02.09.2021 10:02
Кількість переглядів: 145

 1 вересня 2021 року у закладах освіти Яготинської міської територіальної громади відбулося свято – День знань, яке знаменує початок нового навчального року.

День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини.

На шкільні лінійки завітало ж звичайно керівництво Яготинської міської ради, які від імені очільника громади Наталії Миколаївни Дзюби привітали всіх присутніх з Днем знань. У кожному закладі освіти сьогодні пролунав перший дзвінок і учнів було запрошено на перший урок, який був звичайно ж про ювілейний день Незалежності України.

Найпам'ятніше це свято звичайно ж стало для 388 першокласників. Для них багато чого вперше: нове шкільне вбрання, нові враження, хвилювання, нові друзі.

І звичайно ж школярі підтримали ініціативу голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна «Зростаємо разом» і висадили маленькі дерева на території своєї школи. Всі, хто долучилися до акції, зробили неоціненний вклад в озеленення Київщини. А акція триває і надалі.

Свято на Яготинщині майоріло багатством квітів, вишиванок, українських пісень, кожна праця, що починається на святковій ноті, неодмінно буде успішною. Нехай новий навчальний рік стане роком нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих завершень! 



« повернутися

Вхід для адміністратора