A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в дії

Дата: 27.08.2021 20:20
Кількість переглядів: 134

1056 учнів опорних закладів освіти Яготинського НВК № 2 та 120 учнів Жоравського НВК Яготинщини розпочнуть новий навчальний рік у модернізованих відремонтованих  будівлях.

У рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», Програми енергозбереження, підвищення енергоефективності Київської області на 2017-2020 роки, Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Київської області на 2021-2023 роки, завдяки сприянню та підтримці Василя Володіна, голови Київської обласної державної адміністрації, Сергія Буніна, депутата Верховної Ради України, Руслана Дяченка, голови Бориспілької районної державної адміністрації, Наталії Дзюби, голови Яготинської міської ради в цих двох закладах освіти проведено роботи з термомодернізації. Обидва проєкти вартісні та співфінансувалися місцевими бюджетами.

27 серпня 2021 року в урочистій обстановці очільники області, району та громади привітали учнів, педагогів та батьків опорних закладів з приємною подією – відкриттям Яготинського НВК № 2 та Жоравського НВК після ремонту, а також побажали успіхів у новому навчальному році.

Крім того, голова Київської обласної державної адміністрації запропонував учням шкіл та їх батькам долучитися до акції «Зростаємо разом» у рамках проєкту Президента України «Зелена країна» та на День знань і впродовж вересня посадити біля своїх закладів освіти дерева, які б росли разом з дітьми.

Велика вдячність усім причетним до Програми, а також будівельникам, які якісно і вчасно виконали всі роботи і надали можливість дітям навчатися у комфортних умовах.

То ж до нових знань!



« повернутися

Вхід для адміністратора