A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

«Реалізація ціннісного компоненту Державного стандарту при вивченні іноземної мови»

Дата: 31.08.2021 10:44
Кількість переглядів: 163

30 серпня 2021 року директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради Оксаною Миненок проведено засідання професійної спільноти вчителів іноземної мови на тему: «Реалізація ціннісного компоненту Державного стандарту при вивченні іноземної мови: учіння, навчання, оцінювання».

В ході засідання було розглянуто питання щодо основних напрямків і завдань роботи вчителів-філологів у 2021/2022 навчальному році, підвищення професійного рівня педагогічних працівників відповідно до вимог Закону України «Про освіту».

Керівник професійної спільноти вчителів-філологів з іноземної мови Стовбчата Л.П. ознайомила колег з інструктивно-методичним супроводом освітнього процесу в 2021/2022 навчальному році.

З особливостями використання інтерактивного контенту на уроках іноземної мови в закладах освіти ознайомила колег Василенко Л.Ю., керівник гуртків Яготинського БДЮТ.

Найбільш актуальним питанням, яке було розглянуто на засіданні – це особливості викладання іноземної мови в 4 класі Нової української школи (Борщик О.М., вчитель ОЗО «Яготинський НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. № 2»).

Також вчитель ОЗО «Яготинський НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. № 3» Корнієнко В.М. поділився своїм досвідом роботи щодо організації дистанційного навчання в умовах карантину.

На закінчення підведено підсумки та прийнято методичні рекомендації.



« повернутися

Вхід для адміністратора