A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Нова українська школа: умотивований учитель – успішний учень

Дата: 27.08.2021 12:40
Кількість переглядів: 141

Найціннішим результатом початкової освіти є здорова дитина, мотивована на успішне навчання та самореалізацію, дослідницьке ставлення до життя. Тому вчитель, який вчиться працювати за сучасними технологіями  вміло навчає дітей.

27 серпня 2021 року на базі ОЗО Яготинська ЗОШ № 1, у рамках педагогічного марафону,  консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Висоцькою Н.І. проведено засідання творчих груп вчителів початкових класів з теми «Нова українська школа: формування компетентностей для успішної самореалізації в суспільстві».  Поділилися досвідом роботи з питань впровадження інформаційно-комунікативних, інноваційних технологій навчання учителі початкових класів Іваненко О.П. (ОЗО Яготинська ЗОШ № 1), Рогульчик С.П. (ОЗО Яготинський НВК № 2), Гречка О.В. (ОЗО Яготинський НВК № 3), Цесорева Г.В.(Сулимівський НВК).      

Педагоги обговорили питання формувального оцінювання учнів початкових класів та створення освітнього простору для навчання та розвитку молодших школярів в умовах реалізації завдань Державного стандарту початкової освіти.

За підсумками засідання прийняті рекомендації.



« повернутися

Вхід для адміністратора