A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Формування національно-свідомої, морально-духовної, життєво-компетентної особистості

Дата: 26.08.2021 12:10
Кількість переглядів: 142

25 серпня 2021 року директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради проведено засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури, вчителів зарубіжної літератури на тему: «Формування національно-свідомої, морально-духовної, життєво-компетентної особистості – основа її соціалізації в соціумі».

В ході засідання було розглянуто питання щодо основних напрямків і завдань роботи вчителів-філологів у 2021/2022 навчальному році, підвищення професійного рівня педагогічних працівників відповідно до вимог Закону України «Про освіту».

Керівники професійних спільнот вчителів-філологів Бранець О.І. та Борисенко Л.В. ознайомила колег з інструктивно-методичним супроводом освітнього процесу в 2021/2022 навчальному році.

Особливо цікавим був майстер-клас Яблонської Л.В. з використання інтерактивної дошки на уроках української мови та літератури.

Під час засідання учасниками спільноти було розглянуто рекомендації щодо підготовки дітей до ЗНО, особливо звернута увага на написання творчої частини.

На закінчення підведено підсумки та прийнято методичні рекомендації.



« повернутися

Вхід для адміністратора