A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Формування ціннісних орієнтирів соціально адаптованої, гармонійно розвиненої особистості

Дата: 28.11.2019 16:24
Кількість переглядів: 243

28.11.2019 року на базі Яготинського НВК «СШ-ЗОШ I-IIIст.№3» методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Мрачик Н.А. проведено семінар-практикум  для заступників директорів з виховної роботи  закладів загальної середньої  освіти з теми «Формування ціннісних орієнтирів соціально адаптованої, гармонійно розвиненої особистості».

В роботі семінару  взяли  участь 10 заступників директорів з виховної роботи закладів освіти  району, практичний  психолог, соціальний педагогів та педагог-організатор Яготинського НВК №3.

Розглянуті питання:

1. Формування ціннісних орієнтирів соціально адаптованої, гармонійно розвиненої особистості – Мрачик Н.А., методист РМК. 

2. Психологічні ресурси особистості (Презентація досвіду роботи) - Складна І.В.,заступник директора із виховної роботи Яготинського НВК №3.

3. Цінності повноцінного життя (Тренінгове заняття) - Яковець В.М., практичний психолог Яготинського НВК №3.

4. Методи мульттерапії у вихованні толерантності  («16 днів проти насильства») - Дзюба Л.А., соціальний педагог Яготинського НВК №3.

5. Про результати моніторингу стану проведення заходів з правовиховної та профілактичної роботи щодо попередження правопорушень, бездоглядності, жорстокості  та булінгу  у дитячому та молодіжному середовищі.

6. Різне.  Мрачик., методист РМК

По закінченню заходу прийняті методичні рекомендації щодо роботи фахівців в даному напрямку.

1. Забезпечити виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту та Служби в справах дітей та сім’ї  від 04.02.2019 № 33-н/6 «Про запобігання булінгу в системі освіти Яготинського району», від  20.03.2019 № 100-н «Про  стан  проведення  заходів  з правовиховної та профілактичної роботи щодо попередження правопорушень, бездоглядності, жорстокості та булінгу у дитячому та молодіжному середовищі». Постійно

2. Забезпечувати використання сучасних ефективних форм, методів виховної роботи  та підтримку педагогічних пошуків і творчої ініціативи класних керівників закладів загальної середньої освіти. Постійно.

3. Проаналізувати рівень вихованості учнів і розвитку класного колективу з метою визначення та використання ефективних форм і методів виховної роботи. Протягом навчального року

4. Організувати систематичне висвітлення заходів на сайті школи, відділу освіти, молоді та спорту Яготинської РДА та в засобах масової інформації.                                



« повернутися

Вхід для адміністратора