A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Крути… Крути – слава України

Дата: 31.01.2019 10:01
Кількість переглядів: 230

Сто років тому відбулась одна з найтрагічніших подій в історії нашої країни. Українські студенти віддали своє життя, аби захистити Київ від наступу більшовиків. Сьогодні складається враження, що історія повторюється. Принаймні так вважає більшість українців. Однак факт залишається фактом, цей бій залишив неабиякий слід в нашій національній пам’яті.


 

29 січня 2019 року в Яготинському НВК «СШ-ЗОШ I-III ст.№2» до Дня пам’яті Героїв Крут було проведено ряд заходів:

для учнів 8-9 класів учнями 11 класу, членами учнівського самоврядування, було проведено лінійку приурочену 100-річчю з дня історичних подій під Крутами «Пам’яті тридцяти…»

учні 9-В класу та вчитель історії Любенко Л.М. підготували волонтерську акцію «Крути… Крути – слава України» для учнів 1-11 класів. (Учні розповідали слухачам історичні факти про бій під Крутами)

з метою виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму та відповідального ставлення до майбутнього вчителем Захисту Вітчизни Шевченком В.В. та працівником військового комісаріату, старшим сержантом  Мироновичем В.Г. для учнів 10-11 класів було проведено військовий вишкіл «Я патріот!». Учні взяли участь у військово – історичній вікторині та мали змогу ознайомитися з будовою деяких із видів військової зброї.

Для учнів  1 по 11 класи класоводами та класними керівниками проведено тематичні виховні години, години пам’яті та уроки мужності.



« повернутися

Вхід для адміністратора