A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Доля природи - наша доля

Дата: 05.04.2019 15:39
Кількість переглядів: 227

Людина була і завжди залишається частиною природи. Світ, який оточує дитину, це перш за все світ природи  з безмежним багатством явищ, з невичерпною красою. І тому важливо вчити дітей пізнавати природу, бачити і відчувати зміни, переживати, осягати розумом, розкривати таємниці всесвіту. Без природи є немислимими ані творчість, ані духовний світ людини.

Традиційно, прекрасної пори року,  в рамках місячника екології 5 квітня 2019 року на базі Яготинської  ЗОШ № 1 проведено конкурс з природознавства «Дивосвіт» серед учнів початкових класів. 18 другокласників мали змогу продемонструвати своє ставлення до природи довести формулу «доля природи - твоя доля».

Юні екологи добре підготували захоплюючі легенди, оригінальні розповіді про представників флори і фауни з яскравими слайдами та малюнками. Головним мотивом  презентацій є збереження рідкісних рослин і тварин, прісних водойм України, подолання екологічних проблем. Наступний крок у змаганні – відкриття таємниць через призму загадок та ребусів. 

Виявленню  інтелектуального розвитку, кмітливості дитини сприяли завдання вікторини конкурсу та вправи на встановлення відповідності.

І як в будь-якому конкурсі є переможці – найсильніші, найкращі знавці природи.  



« повернутися

Вхід для адміністратора