A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Підвищення майстерності педагога

Дата: 02.11.2018 15:36
Кількість переглядів: 243

Найдосвідченіший педагог ніколи не повинен

спинятися на досягнутому, бо якщо немає руху вперед,

то неминуче починається відставання.

                                                          В. Сухомлинський

 

За умов стрімкого розвитку суспільства стає нагальною потреба у високо кваліфікованих спеціалістах, які зможуть демонструвати здатність і виявляти готовність перебудовувати свою професійно-педагогічну діяльність відповідно до нової ситуації, що значною мірою залежить від їх професійного рівня й майстерності.

Постійні зміни обумовлюють актуальність проблеми підвищення професійного зростання педагога, завдання становлення нової професійної компетентості, формування педагога нового типу і стилю професійної діяльності.

З метою професійного розвитку із постійним ускладненням завдань і зростанням рівнів досягнень 01.11.2018 року на базі Яготинського  НВК № 3 методистом районного методичного кабінету  відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації  Ганжою С.І. проведено семінар практикум для вчителів хімії з теми «Професійний саморозвиток педагога як складової його творчої індивідуальності» та екскурсія до 28 -  ДПРЧ м. Яготин, яку провів начальник Яготинського РСГУДСНС України в Київській області,підполковник С.І. Власко.

В роботі засідання взяли  участь 13 вчителів хімії  закладів загальної середньої освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора