A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Обласний майстер-клас вчителів історії

Дата: 03.12.2020 15:25
Кількість переглядів: 275

З метою професійного розвитку вчителів історії, поширення передового педагогічного досвіду та впровадження інноваційних форм роботи, 02 грудня 2020 року вчителем історії та правознавства ОЗО «Яготинський НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. №2» Білаш Лідією Миколаївною проведено в режимі online  на платформі Zoom  перше заняття обласного майстер-класу для педагогів Київщини з теми: «Візуалізація процесу навчання історії: теорія і практика». Координатором заходу виступила завідувач відділу суспільствознавчих предметів Комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» Гребенчук Тетяна Олександрівна.

Лідія Миколаївна поділилася зі своїми колегами досвідом роботи з впровадження сучасних ефективних технологій навчання учнів на уроках історії.

В роботі майстер-класу взяли участь 29 педагогів-організаторів області, які мали змогу активно поспілкуватися в чаті, обговорити та висвітлити свої бачення з даної проблеми, а також отримати домашнє завдання.

На завершення майстер-класу всі учасники висловили вдячність керівнику Білаш Л.М. за просвітницьку роботу серед учителів суспільствознавчих предметів.



« повернутися

Вхід для адміністратора