A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям

Дата: 09.10.2020 15:04
Кількість переглядів: 234

У п’ятницю, 09 жовтня 2020 року у в селі Жоравка  відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям обладнаного сучасними тренажерами  для занять workout.

Відкриття таких майданчиків є надзвичайно важливою справою. Адже, сучасний майданчик дасть можливість молоді ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні. Створення умов для занять спортом дозволить виховувати здорову націю. Завдяки спільним зусиллям влади й громади, школярі та молодь району у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.

На урочистості на честь відкриття  спортивного майданчика зі штучним покриттям завітали:  начальник управління  молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації  Сергій Тимофєєв, голова Яготинської районної державної адміністрації Олександр Кудрявський, заступник голови адміністрації Олександр Васільєв, начальник відділу освіти, молоді та спорту адміністрації Вікторія Онищенко, фахівець із роботи з персоналом товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-С" Фастовець Ірина Леонідівна,  фахівець із зовнішніх комунікацій товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-С" – Філоненко Тетяна Федорівна, директор товариства «Жоравська нива»  Галаган Сергій Миколайович, директор ОЗОНЗ «Жоравський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. – ДНЗ (ясла-садок) Світлана Литовченко  вчителі та учні школи.

Після вітальних слів настав час випробувати спортивний майданчик у дії. Учні школи продемонстрували всім присутнім фізичні вправи, що можна виконувати на новому спортивному майданчику.

Варто зазначити, що встановлення здійснено завдяки реалізації обласної  програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017—2020 роки, в рамках якої закуповується обладнання та технологічні комплектуючі для облаштування спортивних майданчиків з тренажерним комплексом. Встановлення спортивних майданчиків проводиться на території опорних закладів освіти за рахунок коштів місцевого бюджету. Велика дяка кожному, хто долучився до цієї події, зокрема, Київській обласній державній адміністрації, районній державній адміністрації, колективам  товариства «Жоравська нива» та  товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-С", активним людям, меценатам, які доклали для цього максимум зусиль.

Тож віднині на Яготинщині, в селі Жоравка, діти та дорослі матимуть додаткові можливості постійно займатися спортом і зміцнювати своє здоров’я. 

Всі заходи, приурочені відкриттю спортивного майданчика, проходили з дотриманням рекомендацій Уряду, Мінмолодьспорту та протиепідемічних правил, встановлених МОЗ.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора