A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

МИСТЕЦТВО ОБ’ЄДНУЄ

Дата: 06.02.2020 14:59
Кількість переглядів: 206

6 лютого 2020 року на базі Сулимівського НВК «ЗОШ I-IIIст.-ДНЗ (ясла-садок) методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Мрачик Н.А. проведено семінар-практикум для вчителів художньо-естетичного циклу  з теми  «Сутність художньо-педагогічних технологій та специфіка їх використання на уроках предметів освітньої галузі «Мистецтво».

В роботі семінару розглянуто питання:

  • Сутність художньо-педагогічних технологій та специфіка їх використання на уроках предметів освітньої галузі «Мистецтво».
  • Реалізація міжпредметних зв’язків на уроках музичного мистецтва та в позаурочний час.
  • Впровадження інноваційних підходів та використання ІКТ при викладанні предметів освітньої галузі «Мистецтво».

методист РМК  Мрачик Н. А.   

Учасники в заходу відвідали інтегрований урок у 6 класі (Тема: «МИСТЕЦТВО ОБ’ЄДНУЄ»), проведений  вчителем  музики та  образотворчого мистецтва Сулимівського НВК   Мордовцевою Н. П..

Практичні професійні  навики колеги закріпили на майстер-класі для вчителів мистецьких дисциплін із питань реалізації діяльнісного й компетентнісного підходів у процесі формування естетичного ставлення до навколишнього світу засобами мистецтва - «Тоновий живопис», «Натюрмотр», проведеного  вчителем  образотворчого мистецтва  Двірківщинського НВК Калінкіною Я.О.. 

Інтерактивну форму практичної роботи з учнями на уроці «Мистецтва» запропонувала методист Мрачик Н.А. («Видатні люди світу»).

По закінченню семінару було прийнято методичні рекомендації щодо даної теми.



« повернутися

Вхід для адміністратора