A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Спорт – це чесність, спорт – це сила. Спорт – це миру посол на Землі

Дата: 18.09.2018 14:59
Кількість переглядів: 297

У Яготинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Олімпійський тиждень розпочався з єдиного уроку на якому було оголошено план проведення заходів, учні   розповіли про виникнення, розвиток та  символіку Олімпійських Ігор.

Учні 9-10 класів змагалися на звання найкращої команди волейболістів. Перед змаганнями було проведено вікторину про виникнення та правила гри. Між учнями початкових класів проведено  турнір  з шахів. Спортивні змагання «Веселі старти»   подарували незабутні враження учням 5 класів.

Учні 8 класів випробовували свої сили в «Козацьких забавах» у конкурсах «Через купини та пеньки»,  «Хто швидше», «Перетягування канату»,  «Переправа», проведені вікторини для капітанів та вболівальників.

Було організовано виставку малюнків  «Спорт в житті людини».

В шкільній бібліотеці проведено інформаційні хвилинки про Олімпійські ігри.

Класні керівники провели виховні години «Здоровим бути – зі спортом дружити» 1-2 класи; «Спорт – сила, краса, здоров?’я» (3, 4 клас);«Історія Олімпійських ігор» (5-8 класи);

«Досягнення українських спортсменів» (9-11 класи), наголосивши, що у  кожного є своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота, і щоб її досягти потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно докладати зусиль для здійснення своєї мрії.  

Спорт – це чесність, спорт – це сила,

Спорт – це миру посол на Землі,

Він – і радість, і справедливість,

І плідність, і виклик, й могутній прогрес.

Він – благородство, він – будівничий,

Він – насолода для тіла й душі!

До спорту і ти приєднатись спіши!


« повернутися

Вхід для адміністратора