A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Запрошуємо до участі в проєкті «МОЛОДЬ ЗМІНИТЬ УКРАЇНУ. СПОРТ. Київщина.»

Дата: 19.11.2020 14:52
Кількість переглядів: 277

Це проект для тих, хто пов’язує своє майбутнє з Україною, прагне позитивних змін для країни і потребує знань та досвіду для реалізації ідей, що змінюють життя і здійснює свою основну діяльність в сфері спорту, а також зацікавлений і вмотивований розвивати спортивну галузь в регіоні (молоді спортсмени, тренери, менеджери в сфері спортивної роботи, фахівці органів місцевого самоврядування і центральних органів виконавчої влади на місцях, котрі працюють в сфері розвитку спорту, молоді спортсмени, які займають активну громадську позицію, здійснюють політичну діяльність на місцевому рівні).

Впродовж 3-денного навчального інтенсивну  (07-09 грудня 2020 року) учасники познайомляться з відомими спікерами та однодумцями та отримають знання про те, як перетворювати ідею на проект та досягати результатів, знаходити ресурси для його реалізації, будувати власний сильний бренд на основі успішних комунікацій, таким чином змінювати життя громади на краще через спорт.

Програма реалізується управлінням молоді та спорту КОДА, Київським обласним молодіжним центром за підтримки Міністерства молоді та спорту України спільно з Фондом родини Богдана Гаврилишина.

Вік учасників - від 18 до 35 років, Для участі у відборі необхідно до 12.00 год. 27 листопада 2020 року заповнити заявку, перейшовши за лінком: https://forms.gle/g2AYxTCskMscFA9Q6. Учасники будуть повідомлені про деталі проведення заходу особисто після конкурсного відбору.

Організатори забезпечують реалізацію програми, харчування, проживання, трансфер з міста Києва до місця проведення заходу і у зворотному напрямку, враховуючи усі карантинні норми. Участь у проекті безкоштовна.


« повернутися

Вхід для адміністратора