A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти 30.10.2018

Дата: 30.10.2018 14:44
Кількість переглядів: 251

30.10.2018 року в приміщенні великої зали Яготинської районної державної адміністрації проведено нараду керівників закладів загальної середньої освіти Яготинського району відділом освіти, молоді та спорту  з порядком денним:

1.   Стан роботи з травматизму в закладах загальної середньої освіти. Доповідач Климась О.В.

2. Про підсумки роботи навчальних закладів за порталом «Україна ІСУО» (інформаційна система управління освітою)» та складання  звітів 77-РВК, ЗНЗ-1. Доповідач Крамар І.А.     

    

3.   Про результати здачі ЗНО у 2017/2018 н.р. Доповідач Крамар І.А.         

4.  Про роботу інклюзивно-ресурсного центру. Доповідач. Трішина В.М.

5.  Про підготовку до опалювального сезону. Доповідач. Куцопатра Н.І.

Різне:

1. Про особливості проведення ІІ районного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та І районного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

Рішення: Виконання наказу відділу освіти № 238-н від 18.10.2018 «Про проведення І та II етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2018/2019 навчальному році».

2.  Дотримання санітарно-гігієнічних вимог організації харчування дітей в закладах освіти.

Рішення: Посилити контроль керівників навчальних закладів за організацією харчування.

3.  Про результати замовлення підручників для 5,10 класів у 2017-2018 н.р.

Рішення: Посилити контроль за здійсненням вибору підручників у 2018 -2019 н.р. для учнів закладів загальної середньої освіти.

4. Про виконання наказу відділу освіти від 29.11.2017 №258-н «Про стан профілактичної  роботи щодо попередження правопорушень та жорстокості  в  учнівському  середовищі  навчальних закладів міста та району».

Рішення: Вжити заходів щодо своєчасного виконання наказів відділу освіти щодо профілактичної  роботи щодо попередження правопорушень та жорстокості  в  учнівському  середовищі  навчальних закладів міста та району. Зокрема, щороку до 1 листопада та 1 березня забезпечувати подання інформації про виконання заходів з профілактики жорстокості, правопорушень та негативних проявів в дитячому та молодіжному середовищі.   

5.  Про результати проведення Всеукраїнського місячникиа шкільних бібліотекарів у 2018 році.

Рішення: Надати інформацію про проведення місячника для узагальнення та розміщення на сайт відділу освіти.

У нараді взяли участь: працівники відділу освіти, молоді та спорту та районного методичного кабінету, керівники закладів загальної середньої освіти, дошкільних та позашкільних навчальних закладів – всього 35 осіб.

З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення. 


« повернутися

Вхід для адміністратора