A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Подаруємо дітям радість

Дата: 16.12.2019 14:29
Кількість переглядів: 216

Для більшості громадян України триває звичайне життя, повсякденні клопоти, наближається передсвяткова метушня. І серед таких мирних буднів важко укладається у свідомість інше життя нашої країни – у якому свистять кулі, де зруйновані стіни стали частиною побуту, а яскрава новорічна ялинка залишилась у далекому минулому. Але і там, у сірій зоні сходу України, діти вірять у диво, з нетерпінням чекають свята і мріють про подарунки від Святого Миколая.

Протягом тижня школярі та вихованці Яготинщини, за підтримки батьків та вчителів, активно включилися до районної  акції «Діти дітям» і зібравшии подарунки, які волонтерами будуть доставлені за призначенням у переддень свята.

Кожен приносив те, що сам хотів би знайти під подушкою 19 грудня: цукерки, солодощі, іграшки, ігри, дитячі книжки, листівки,  яскраві канцтовари – у класах збирали по кілька коробок. А як активно поєднала ідея святкового  вітання дітлахів  дитячих садочків міста!!

 Зібрані новорічні смаколики та вітання  16 грудня 2019 року передані через відділ освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації волонтеру громадської організації допомоги учасникам та ветеранам АТО Овсієнко В.М.

І нехай ця щира радість та тепло сердець наших дітей будуть вогником любові, надії на мир, добробуту та єднання для всіх маленьких українців нашої незалежної України.

Зі святом Вас, діти України!



« повернутися

Вхід для адміністратора