A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

«ПОДАРУНКИ ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ»

Дата: 22.12.2018 09:23
Кількість переглядів: 253

19.12.2018  року в  дошкільному навчальному закладі (ясла – садок) комбінованого типу № 2 «Дюймовочка» було влаштовано дозвілля за тематикою української народної обрядовості   у вигляді розваги «Подарунки від Святого Миколая». У святкуванні приймали участь працівники закладу та діти.

В красиво прикрашеному залі розпочалося святкування з розповіді, хто  такий Святий Миколай та як треба дітям перед сном прочитати молитви та загадали бажання Миколаю. 

Потім до дітей завітали Янголи та розповіли, що вони цілий рік збирали у книгу «добрих вчинків» хороші дії дітей, що дасть можливість Святому Миколаю зробити гарні подарунки. Але на заваді стали Чортики, які від Сороки дізналися про новину, що діти чекають на подарунки від Святого Миколая. Вони вирішили зіпсувати свято, принесли  дітям   книгу «поганих вчинків» та вкрали листи у Янголів. Для того, щоб виправити таке лихо, на допомогу прийшли Звірята, які виготовляти подарунки Святому Миколаю, а також прийшли Сніговики. Вони розчистили доріжки та показали Янголам безпечний шлях, а ще повернули дитячі листи Янголам.

Потім на небі з’явилася Зіронька, яка освітила дорогу для Святого Миколая та вказала на будинки, де живуть слухняні діти, так і завітала до дітей в садочок. 

Не забарився і Святий Миколай, звернувся до дітей та гостей з словами вітаннями та побажаннями. Діти виконали пісні та розповідали вірші дорогому гостю. По закінченню всі учасники привітали піснею «Ой, хто, хто, Миколая любить».

Свято пройшло зворушливо, цікаво, весело. Малята були захоплені грою учасників. Всі діти отримали подарунки від Святого Миколая. Мрії і бажання діток садочку здійснилися.


« повернутися

Вхід для адміністратора