A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Святий Миколай завітав до малят у ДНЗ №1 «Зіронька»

Дата: 20.12.2018 13:58
Кількість переглядів: 228

Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності і веселощів. З особливим  нетерпінням малюки очікують  на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина. Діти для святого Миколая – найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги, лагідного ставлення. Для них він і опікун, і заступник у біді, і привітний дідусь, що гладить по голівці, радує подарунками. Слухняним дітям він кладе під подушку солодощі, яблука, книжки, а нечемним – невеличкі різочки, щоб нагадати, як треба поводитися.

Всі вихованці  ДНЗ №1 «Зіронька»  з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей радісний день. У музичній залі зібралися діти усіх вікових груп. До малят на свято завітало Янголятко, яке розповіло про події з життя Св. Миколая, про його вчинки, риси характеру – доброту, чуйність, милосердя. Діти познайомилися з історією виникнення цього свята, дізналися багато цікавого про Миколая Чудотворця, який прославився у народі своїми добрими справами і піклуванням про дітей. Вихованці старших груп заспівали пісеньку про Святого Миколая, розповіли вірші,  у яких попрохали у Миколая здоров’я для тата і мами, собі подаруночків та щасливої долі для всієї родини.

Цього року Миколай Чудотворець підготував для  вихованців «Зіроньки» незвичайний подарунок – незабутнє, яскраве та веселе циркове шоу. Дітей розважали клоуни, які показували фокуси, жонглювали, крутили хула-хупи. Надзвичайно красивим був номер з голубами. Найбільший захват у дітей викликало шоу мильних бульбашок. У кінці виступу завідуюча закладу дошкільної освіти Лілія Сергіївна Гаврущенко привітала дітей зі святом. Всі малята отримали гостинці від Святого Миколая. І у кожної дитини  оченята світилися неймовірною радістю. Задоволенні і щасливі малюки попрощались з гостями та запросили їх на наступний рік. Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали  всі присутні на святі. Ця подія залишить приємні спогади у пам’яті вихованців на довгий час.


« повернутися

Вхід для адміністратора