A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Про відзначення 76-ї річниці вигнання нацистів з України

Дата: 28.10.2020 12:59
Кількість переглядів: 528

Патріотично-виховні акції з нагоди відзначення 76-річниці  визволення  України від нацистів з використанням засобів дистанційної комунікації проведені в усіх закладах освіти району. Уроки пам’яті, мужності «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років», «З пам’яттю у серці», «Збережемо пам’ять!», «І буде пам'ять вічно жити про дні ті легендарні», «У граніті, у бронзі, у серцях..», «А дідусь пам’ятає усе..», « Я мрію про вільну, квітучу, єдину Україну, «Хай діти ніколи не бачать жахіть війни», «Пам’ятатимемо  вічно», «Ніхто, крім нас!», «Всі ми – діти козацького роду!», «Героїв країна – моя Україна!», «Партизанська слава» проведені в Яготинських міських школах, Супоївському, Двірківщинському, Сотниківському НВК.    

У Капустинському, Черняхівському, ОЗОНЗ Жоравському, Ничипорівському НВК, Лемешівській ЗОШ відбулися виставки плакатів, дитячих малюнків та літератури «Мужність і відвага крізь коління», «Лист у минуле...», «Пам'ять невтомна», «Їх подвиг безсмертний!», «Книга минулого та майбутнього мужніх українців», «Рокам ніколи пам’яті не стерти».

Організовано перегляд телевізійного документального фільму Івана Кравчишина «1377 – спалені заживо», телепередач про жертовність українського народу у боротьбі проти нацизму та його внесок  у перемогу.

Відбулися заходи щодо впорядкування місць поховань невідомих солдатів, братських могил, вшанування пам'яті загиблих воїнів у Другій світовій війні покладанням квітів.


« повернутися

Вхід для адміністратора