A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Креативні методи співпраці шкільного бібліотекаря та вчителів як засіб розвитку громадянської компетентності учнів

Дата: 11.10.2018 12:25
Кількість переглядів: 250

10  жовтня  2018 року на базі Яготинського НВК  «СШ-ЗОШ  I-IIIст. № 3» методистом районного методичного кабінету  відділу освіти Мрачик Н.А. проведено семінар-практикум для шкільних бібліотекарів   з теми: «Креативні методи співпраці шкільного бібліотекаря та вчителів як засіб розвитку громадянської компетентності учнів».

В заході прийняли участь 14  шкільних бібліотекарів   закладів загальної середньої освіти району.

Учасники семінару  відвідали бібліотечний урок у 4 класі з теми: «Василь Олександрович  Сухомлинський – людина з великою душею і  талантом вчителя», які провели шкільні бібліотекарі Довгорук О.О. та Сорока Л.Й.

Методистом районного методичного кабінету розглянуті питання:

  • «Про стан забезпечення навчальними програмами, підручниками та методичною літературою шкіл району у  2018-2019 навчальному році»;
  • «Про перерозподіл діючих підручників між  закладами загальної середньої освіти  м. Яготина та Яготинського району на 2018-2019 н.р.».

 В ході роботи семінару були прийняті методичні рекомендації щодо використання креативних методів та форм роботи шкільного бібліотекаря у співпраці із вчителями - предметниками, класоводами та класними керівниками закладів загальної середньої освіти.

Роботу семінару було продовжено у Яготинській школі мистецтв на заході, з нагоди презентації книги видатного славетного земляка Володимира Толкача «Сяйво».



« повернутися

Вхід для адміністратора