A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Запрошуємо взяти участь в освітньому проекті «Відкривай Україну»

Дата: 05.02.2020 12:05
Кількість переглядів: 224

Проєкт «Відкривай Україну» реалізовується за підтримки та в партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством культури, молоді та спорту України і є унікальною загальноукраїнською платформою, масштабованою на учнів 7-11 класів закладів середньої освіти в усіх регіонах України.

Мета проєкту - створити середовище для розвитку підлітків міст України, у якому вони набудуть необхідних вмінь та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у школі, а згодом - у місті.

Проект “Відкривай Україну: Ідентифікація” складається з кількох етапів. Спочатку учні 7-11 класів формують команду, обирають ментора - улюбленого вчителя, досліджують проблеми свого міста та генерують ідею проєкту. Наступним етапом є реалізація ідеї у своєму населеному пункті. У півфіналі проєкту в усіх обласних центрах відбудуться фестивалі освітніх інновацій “Освітній хайп”, де оберуть переможця від області. Фінал проєкту - це велика подія у Києві, під час якої проходитимуть тренінги та розважальні заходи.

Переможці “Відкривай Україну: Ідентифікація” 2020 отримають можливість поїхати у навчальну поїздку закордон, щоб дізнатись, як їхні однолітки змінюють свою країну, та розповісти про власний досвід реалізаціїпроєктів.

Навчальний процес буде проходити на геймифікованійонлайн-платформі, яка містить інтерактивні інструкції, навчальні матеріали, надихаючі історії успіху та багато іншого!

Реєстрація учасників проекту, яка триватиме до 20 лютогоза цим посиланнямhttp://bit.ly/2sgtGky.

Долучитися до проєкту в різних ролях може кожен бажаючий. Детальну інформація про це а також можливість зареєструватися (школярам та менторам) ви зможете знайти насайті. https://www.vidkruvai.com.ua/.


« повернутися

Вхід для адміністратора