A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Квест – технології у методичному арсеналі вчителя

Дата: 11.12.2018 10:37
Кількість переглядів: 204

Широке і ефективне впровадження інноваційних методик в навчально-виховний процес сприяє його якості, зацікавленості учнів і вчителів, є важливою стадією процесу реформування традиційної системи освіти.

Однією з таких методик, яка вчить знаходити необхідну інформацію, піддавати її аналізу,систематизувати і вирішувати постановленні задачі є методика квестів. У цьому й полягає актуальність обраної теми.

З метою розгляду методики створення і використання проектної  технології квест у навчальному процесі на базі Сулимівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» 13 грудня 2018 року методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Ганжою С.І. було проведено семінар-практикум вчителів географії та економіки з теми «Використання квест – технологій як засіб діяльнісного підходу до навчання і виховання на уроках географії».

В ході семінару вчителі географії обговорили формат проведення і складові квесту, використання інструментів, а також звернули увагу на основні помилки, які можна допустити при проведенні квестів.

О.М. Жултинська, вчитель географії  Сулимівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» провела географічний квест з учнями 6-го і 7-го класів,  залучивши до гри також членів районного методичного об’єднання.

 В ході роботи семінару були прийняті методичні рекомендації з даної теми.


« повернутися

Вхід для адміністратора