A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Дошкілля – особлива країна

Дата: 26.09.2019 11:57
Кількість переглядів: 213

З дошкільної освіти  починається для дітей довга дорога у такий безмежний і цікавий світ знань, а вихователі відчиняють до нього чарівні дверцята.

Саме вони за допомогою казок, оповідань, ігор, пісень вчать малюків відрізняти добро від зла, буди добрими, чемними, дружити і допомагати, а ще співати, танцювати, вірші декларувати, казкові ролі на себе приміряти, добре їсти й спати, маму й тата поважати, кольори і цифри знати – словом, всесторонньо розвиватися. Щоб усьому цьому навчити дітвору, працівники закладів дошкільної освіти вкладають у вихованців свої серце  душу.

Тож хто, як не вони, заслуговують найщиріших слів подяки за свою працю. Тому 26 вересня 2019 року в дошкільному навчальному закладі № 4 «Пролісок» у теплому колі всі, причетні до цієї ланки освіти Яготинського району, разом відзначили Всеукраїнський день дошкілля та День вихователя і дошкільного працівника. Господарі закладу підготували для своїх гостей концертну програму, а допомагали  їм у цьому маленькі вихованці «Проліска» та їх мами, які були ведучими свята. Разом із наставниками вони виконували пісеньки про дитячий садок і вихователів, розважали винуватців свята яскравими таночками і смішили жартівливими привітаннями. Приймали щирі побажання добра, щастя, миру, злагоди, сімейного благополуччя, здоров'я і творчої наснаги від господині «Проліска» Галини Петрівни Добровольської. До її привітань приєдналися в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Климась О.В. та методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Миненок О.В. «Дошкілля — це особлива країна!  Чарівна, неповторна, весела. Це основна, тому що перша, ланка освіти. Тут працюють професіонали, які готують наших діток до дорослого шкільного життя», - з гордістю зауважили гості. Спільно вони здійснили приємну місію — вручили квіти та нагородили подяками і грамотами найкращих працівників закладів дошкільної освіти району (завідуючих, вихователів, музичних керівників, помічників вихователів, кухарів, кухонних працівників) за високий рівень професійної майстерності, багаторічну сумлінну працю та значний внесок у розвиток дошкільної освіти Яготинщини. Наприкінці свята всі щиро дякували колективу і вихованцям ДНЗ № 4 «Пролісок» за чудове дійство та море позитивних емоцій, які вони подарували гостям.



« повернутися

Вхід для адміністратора