A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Зустріч молодіжної ради при Яготинській РДА та молоді Студениківської ОТГ

Дата: 16.12.2019 11:38
Кількість переглядів: 224

Молодість – це драйв та креатив, це час коли тобі хочеться діяти і голосно заявляти про це оточуючим. 14 грудня 2019 року в залі засідань Яготинської районної державної адміністрації відбулася зустріч Молодіжної громадської ради при Яготинській районній державній адміністрації та представників молоді Студениківської ОТГ.

У засіданні також взяли участь Ольга Климась - виконувач обов'язків начальника відділу освіти Яготинської РДА, Дмитро Загурський - завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Яготинської РДА, Ліна Щуревич - представник Департаменту агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації та Олена Рожанська – голова молодіжної ради при КОДА.

Захід розпочався зі знайомства. Після якого, спершу ми презентували свої успішні кейси, а згодом послухали про роботу та плани на майбутнє наших колег. Під час зустрічі знайшлося місце й для навчання, адже Вадим Корнієнко нам детально розповів про те, як писати проєкти та втілювати їх в життя.
Далі всі разом вирушили до музею @Яготинська картинна галерея, що знаходиться в уцілілій частині колись величного та прекрасного маєтку Розумовських. Оригінальне обличчя Картинної галереї створює самобутня творчість художників Яготинського району. Справжньою гордістю галереї є найповніше зібрання робіт (більше 70) народної художниці України Катерини Білокур — живопис, акварель, графіка, ескізи, ранні та незакінчені роботи. Учасники екскурсії приємно вражені чудовою музейною колекцією. Ми висловлюємо вдячність Іван Шулла таколективу 
КЗ КОР "Яготинський історичний музей" за можливість відвідати музей та привідкрити завісу культурної спадщини Яготинщини для гостей нашого міста.
На завершення зустрічі ми відвідали фермерське господарство «Тетяна 2011» (ТМ Zinka), що спеціалізується на вирощуванні зернових та технічних культур, розведення і продаж племінних кіз, виробництво власної продукції з козиного молока під торговою маркою «Zinka».

Потрібно рухатися вперед – відкрито комунікувати, не боятися запитувати та дізнаватися нове, досягати вершин, не зупинятися. Тож, ми дякуємо нашим гостям за візит і надіємося, що після сьогоднішньої зустрічі в усіх нас зявляться нові ідеї для втілення у громадах.



« повернутися

Вхід для адміністратора