A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Підсумки Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня в Супоївському НВК

Дата: 18.09.2018 11:08
Кількість переглядів: 261

В рамках «Олімпійськоготижня» з 10.09.18 по 14.09.15, з метою виховання учнів на гуманних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залученняїх до активних занять фізичною культурою та спортом, вчителі фізкультури початкових класів протягом тижня провели спортивні заходи для учнів молодшої школи.
Діти отримали знання щодо олімпійських символів: олімпійське гасло, олімпійська емблема, олімпійський прапор, олімпійський вогонь. Дізналися прізвища олімпійських чемпіонів України.

Для учнів 2х, 3х, 4х, 5х класів, вчителі Войтенко Л.В., Прима Н.А., Ярич Т.М. провели спортивні естафети.

Під час Олімпійського тижня в урочний та позаурочний час було проведено міні-змагання на визначення найшвидшого (біг 30м.), найспритнішого (човниковий біг 4х9м.), найстрибучішого (стрибки зі скалкою) та найвитрівалішого (вправи с хулабубом).В них взяло участь 30 школярів (16 дівчат та 14 хлопчиків). Переможців змагань визначали у хлопців та дівчат окремо.

Тож серед хлопців 2-4 класів найстрибучішим та найспритнішим виявився учень 4 класу Семухін Олексій, а найшвидшим та найсильнішим був учень 3 класу Сидорук Сергій.

Серед дівчат 2-4 класів найстрибучішою була учениця 4 класу Пілат Дарина; найспритнішою - учениця 3 класу Пинзар Аліса.

На 30 метрах найшвидшими були учениці 2-4 класу Дейнека Євгенія, Губеня Альона, Троцюк Анастасія.

Серед хлопців 2-4 класів найвитрівалішим (вправи с хулабубом)та найсильнішим виявився учень 2 класу Бунечко Володимир, Пинзарь Сергій (3 кл.), Семухін Олексій (4 кл.).

Серед дівчат 2-4 класів найвитрівалішою (вправи с хулабубом)та найсильнішою виявилася учениці 2 – 4 класу класу Строкач Поліна (2 кл.), Пинзар Аліса (3 кл.), Пілат Дарина (4 кл.).

Завершився олімпійський тиждень для учнів 2х, 3х, 4х класівдружньою зустрічу з футболу.

13-14 вересня згідно плану заходів Олімпійського тижня проводили  наступні етапи шкільної спартакіади і змагалися з бігу на 60м. та метання малого м’яча на дальність (5-11 класи)

За підсумками усіх видів змагань були визначені найкращі спортсмени та нагороджені грамотами та медалями на шкільній лінійці 17 вересня.


« повернутися

Вхід для адміністратора