A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Онлайн-марафон “100 хвилин з молоддю для молоді”

Дата: 12.08.2020 10:55
Кількість переглядів: 205

Онлайн – марафон «100 хвилин з молоддю для молоді» | УПСЗН ...

З нагоди святкування Міжнародного дня молоді Міністерством молоді та спорту України заплановано такі заходи для молоді.

12 серпня о 15.00 год. Мінмолодьспорт спільно з Представництвом ООН в Україні за підтримки Всеукраїнського молодіжного центру підготували онлайн-марафон “100 хвилин з молоддю для молоді”.

Цьогоріч Міжнародний день молоді має тему: “Залучення молоді задля глобальних змін”. Тож 10 активних молодих людей з різних куточків України, які є рушіями змін у своїх громадах вже готові поділитися своїми історіями успіху. Під час бліц-обговорень кожен з учасників будуть готові розповісти про свій досвід – як змінювати світ навколо себе і займатися улюбленою справою, а також, які є можливості для інших молодих людей, які готові долучитись до
цікавих ініціатив.

Захід відбуватиметься в онлайн-форматі та транслюватиметься на
декількох Facebook сторінках: United Nations in Ukraine
(https://www.facebook.com/ochaukraine/), Міністерство молоді та спорту України (https://www.facebook.com/minmolodsport/), Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine (https://www.facebook.com/UNFPA.Ukraine/).

Також інформуємо, що з 04 до 14 серпня глядачів телеканалів
регіональних філій Національної суспільної телерадіокомпанії України (UA:Суспільне) знайомитимуть із цьогорічними лауреатами Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Відео будуть доступні в міжрегіональному проєкті «Ранок на Суспільному», у блоках між програмами в ефірі філій та на цифрових платформах.

За інформацією Міністерства молоді та спорту України.

Ресурс


« повернутися

Вхід для адміністратора