A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Воркшоп для лідерів у Центральній виборчій комісії

Дата: 21.02.2020 10:43
Кількість переглядів: 225

20 лютого 2020 року діти-лідери Київщини побували в Центральній виборчій комісії - CentralElectionCommissionofUkraine (ЦВК) у складі делегації депутатів обласної ради дітей Київщини була і наша Аліна Смашна.
Для лідерів провели модельне голосування «Вибори Президента України 2029». Вони  відвідали зали ЦВК, в яких формується історія нашої країни, коли оголошуються результати волевиявлення нашого народу. Учасники мали змогу зрозуміти основні засади та принципи виборчого процесу, структуру та функції ЦВК. Зокрема, зрозуміти обов‘язки виборчої комісії на практиці, а також вперше відчути себе справжніми виборцями на дільниці та повноцінними членами дільничної виборчої комісії, пройти всі етапи голосування.

Вони – лідери Київщини. Вони – представники Лідерського покоління, яке прийнято називати «покоління Z», і саме вони змінюватимуть країну, а може і світ у прийдешньому десятилітті. А тому надзвичайно важливо, щоб серед цінностей, які вони пронесуть через роки, були повага до вільного волевиявлення і відповідальність за зроблений вибір. 



« повернутися

Вхід для адміністратора