A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

День знань на Яготинщині!

Дата: 03.09.2018 10:19
Кількість переглядів: 271

1 вересня 2018 року у 17 загальноосвітніх навчальних закладах Яготинського району  пролунав Перший дзвоник, який за доброю багаторічною традицією сповістив дітей, учнівську молодь та їхні родини про початок нового 2018-2019 навчального року.

У дружнє святкове коло об’єднала шкільна родина Яготинщини 3588 дітлахів , їх батьків та вчителів.

Особливим святом цей день став для  389 першокласників, які вперше прийшли до школи здобувати освіту. Та  не менш хвилюючим цей день знань є і для одинадцятикласників, адже цей рік  - фініш і старт  у нове..

Урочисто та святково пройшли перші уроки, тематика яких розкрила зміст інтеграції України з  Європейським союзом, сприяла формуванню в учнів європейських цінностей: «Діти об’єднують Україну», «Я люблю свою країну!», «Добре тим, хто вміє дружити», «Краса людини – її доброта» (1-4 класи),  «Розкажемо Європі про себе», «Ми хочемо жити у мирі», «Українці серед інших європейських націй», «Повага до європейських цінностей», «Історія нескорених» (5-9 класи), «Прагнемо миру!» , «За що я люблю свою Україну», «Україна на карті Європи» (10-11 класи).

Тематичні квести, флешмоби, вікторини та міні-подорожі   стали поштовхом до подальшої співтворчості учнів, педагогів, батьків довкола спільних цінностей – територіальної цілісності держави, згуртованості суспільства, гордості за славетне історичне минуле, бажання зберегти та примножити культурні надбання українського народу, місця України в Європі. А головне – любити та пишатися своєю Україною!

Тож нехай цей рік подарує всій нашій українській шкільній родині мир,добро і злагоду!


« повернутися

Вхід для адміністратора