A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Організація харчування в закладах дошкільної освіти

Дата: 15.11.2018 10:14
Кількість переглядів: 244

14 листопада 2018 року на базі ДНЗ № 1 «Зіронька» методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О.В. проведено засідання районного методичного об’єднання старших медичних сестер  закладів дошкільної освіти на тему: «Забезпечення контролю за організацією харчування в закладах дошкільної освіти».

На початку Оксана Вікторівна обґрунтувала тему і мету засідання, наголосивши на особливу увагу старших медичних сестер щодо контролю за організацією харчування дітей в дитячому садку.

Під час практичного блоку учасники засідання проаналізували організацію та проведення сніданку в старшій (логопедичній) групі, рівень виховання культурно-гігієнічних навичок у дошкільнят. Також старша медична сестра ДНЗ № 1 «Зіронька» Власенко І.Б. ознайомила колег з обладнанням харчоблоку закладу відповідно до вимог.

Теоретичні знання учасники засідання удосконалили під час круглого столу з проблеми виконання нормативно-правової бази з організації харчування  дітей в закладах дошкільної освіти.

Рівень знання Інструкції з організації харчування дітей в ДНЗ старші медсестри закріпили під час тестування та вікторини.


 

Під час презентаційного блоку старших ДНЗ № 1 «Зіронька» Власенко І.Б. поділилася досвідом з колегами з проблеми забезпечення принципів організації харчування дітей раннього віку та дошкільного віку.

На завершення Миненок О.В. було підведено підсумки засідання та прийняті учасниками методичні рекомендації щодо забезпечення контролю за якістю харчування дітей дошкільного віку.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора