A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

76-а річниця з Дня визволення міста Яготина від німецько – фашистських загарбників.

Дата: 23.09.2019 09:54
Кількість переглядів: 215

В рамках відзначення Дня міста  та 76-ї  річниці  з Дня визволення міста Яготина від німецько – фашистських загарбників в Яготинському НВК  «СШ-ЗОШ I-III ст. №2»  було проведено ряд загальношкільних тематичних заходів:

  • 19 та 20 вересня 2019 року в школі діяла виставка квіткових  та фруктово – овочевих композицій «Яготинщина - щедра земля», присвячена Дню народження нашого міста! На виставці були представлені роботи учнів 1 – 6 класів. Учнями 5-А класу та їх батьками (класний керівник – Гирич В.І.) була створена фотозона в українському стилі, яку відвідали всі охочі;
  • 20 вересня 2019 року з учнями 6 – 11 класів проведено Мітинг та покладання квітів до Меморіалу пам'яті на території Яготинського цукрозаводу. Розпочала мітинг заступник директора школи Степанченко М.Т., яка розповіла дітям про трагічні сторінки в історії України та нашого міста з 1941 по 1945 роки. Продовжили виступ учні 11 класу (вчитель історії – Білаш Л.П.). У своєму виступі діти розповідали про важкі роки окупації Яготина та про те, як діяв і вистояв у тих умовах Яготинський цукрозавод.

Учні та вчителі спільно виконали Гімн України, вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до Братської могили, Пам’ятника невідомому солдату та Пам’ятного знаку загиблим у роки Другої Світової війни працівникам Яготинського цукрозаводу.



« повернутися

Вхід для адміністратора