A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Вільні творити майбутнє

Дата: 22.11.2019 09:00
Кількість переглядів: 201

День Гідності і Свободи відзначається в Україні 21 листопада на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
Цьогоріч, у закладах загальної середньої освіти Яготинського району заходи, приурочені цій знаменній даті,  відбулися під гаслом «Вільні творити майбутнє».

Зокрема було проведено: лінійки-реквієм «Ми любим свою країну. Гідність – це ми!», уроки мужності «Україна – гідна свободи», «Вільні творять майбутнє», «Хто вмирає в боротьбі, в серці живе повік», виставки публікацій та експозицій у шкільних бібліотеках «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні», «Гідність – це …», флеш-моб «Рідна серцю Україна», конкурси учнівських тематичних презентацій «Пам’ятаємо героїв!», фотовиставки «Революція Гідності», виставки дитячих малюнків «Я люблю Україну!»,

Для учнів старших класів організовано перегляд фільмів  «Люди. Майдан. Герої», «Україна. Майдан. Перезавантаження», «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила», кліпу  гурту «Танок на майдані Конго»  з подальшим обговоренням.



« повернутися

Вхід для адміністратора