A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Казковий урожай

Дата: 11.10.2019 08:46
Кількість переглядів: 317

Промайнуло  дзвінке  літо.  Ступила  на  поріг  золотава  осінь.  Саме  цієї  мальовничої  пори, 10 жовтня 2019 року в  закладах дошкільної освіти Яготинського району проведено виставку саморобок   з  природного  матеріалу «Казковий урожай»

Осінь-чарівниця радує нас щедрим урожаєм. Багато чого цікавого можна зробити з матеріалів, які дає нам матінка природа! Різні фігури з овочів та фруктів, каштанів, шишок, складні  об'ємні композиції з листя, квітів, плодів горобини – ці справжні шедеври, зроблені маленькими дитячими ручками, красувалися на виставці. У виставці прийняли участь діти з батьками з усіх вікових групп закладів дошкільної освіти району, продемонструвавши у роботах  неабияку майстерність,  вигадку, творчість.  З ранку до вечора діти з батьками милувалися власними витворами, з цікавістю розглядали роботи інших, фотографувалися. Від численних  поробок з природних матеріалів просто розбігалися очі.  Чого тут тільки не було: поросята з картоплі, слоненята з буряку, зайчики з капусти, грибочки з баклажанів, їжачки з винограду, гусінь із яблук, вівці з цвітної капусти, численні панночки із гарбуза і багато іншого. І все  виготовлене з інтересом, любов’ю та неабиякою фантазією. Свій задум та настрій учасники виставки передали у веселій назві.  

Малеча полюбляє подібні виставки, адже вироби з природних матеріалів - особливий вид творчості і прекрасна можливість проявити індивідуальність і фантазію. Спільна  праця  батьків  та  дітей  під  час  виготовлення  робіт  задовольняє  потребу  дитини  в  активній  діяльності,  втілення  задумів,  фантазій. Під  чутливим  впливом  дорослого  дитина  бачить  світ  у  всій  його  красі,  виховується  естетично,  у  неї  розвивається  допитливість,  вміння  порівнювати,  аналізувати, уявляти.  Щиро дякуємо вихователям, всім небайдужим, активним та креатвним родинам за радість, гарний настрій та естетичне задоволення! Бажаємо всім подальших творчих успіхів!



« повернутися

Вхід для адміністратора