A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Участь в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників команди Капустинського НВК «Пульс»

Дата: 09.04.2019 08:22
Кількість переглядів: 233

5 квітня 2019 року у місті Переяслав-Хмельницький було проведено обласний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників. У фестивалі брали участь 11 команд із різних районів Київської області.

Команда Капустинського НВК «Пульс» представляла Яготинський район. Учасники дружини юних пожежників змагались у 3 конкурсах: 1- «Візитівка», 2 – «Домашнє завдання», 3- «Плакати соціальної реклами». Змагались пристрасно, з максимальною самовіддачею. Команда показала свої знання правил безпечної  життєдіяльності, готовність стати на заваді надзвичайним ситуаціям. «Фішкою» виступу команди«Пульс» стали танець боротьби вогню з водою Обиюх Богдани та Вишковської Каті, а також малюнок Шекені Оксани та Камельчука Олексія піском на склі. Це було креативно, цікаво і по-сучасному.

Велику професійну підтримку і допомогу у процесі підготовки до змагань і під час його проведення надав провідний інспектор Яготинського РСТУ ДСНС України у Київській області старший лейтенант служби цивільного захисту Шпара Олег Васильович.

Члени команди «Пульс» дуже задоволені організацією фестивалю - дружній, веселій і невимушеній атмосфері; отримала багатющий досвід спілкування і співпраці.

І нехай минають наші серця та домівки надзвичайні ситуації.

А природні стихії стануть для людства добрим другом, підтримуючи гарні починання та здобутки у розвитку країни.



« повернутися

Вхід для адміністратора