A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Збір лідерів на Яготинщині

Дата: 24.01.2019 08:20
Кількість переглядів: 247

Діти-лідери нової формації потебують розитку компетенцій, відповідальності, самостійності, комунікабельності, креативності та лідерських якостей,  здатності мислити неординарно та приймати нестандартні рішення, працювати в команді. Найголовнішим завданням системи освіти України у ХХІ столітті стало особистісно - орієнтоване навчання і виховання учнів для їх всебічного розвитку. Формування таких гнучких навичок поставила перед собою за мету районна рада дітей Яготинщини.

Як відомо, для досягнення успіху важливо не тільки грамотне управління, але і згуртований, дружний колектив. Таке явище, як тімбілдінг (від англ. Team building - «побудова команди») спрямований якраз на це.

Кожній організації, в тому числі нашій,  потрібні лідери, які зможуть нестандартно мислити в звичайних ситуаціях і знаходити креативні рішення простих проблем, ділитися своїм досвідом зі своїми однодумцями, а не просто рутинно виконувати свою роботу. Тімбілдінг - це спеціально розроблені заходи, спрямовані на згуртування колективу, формування сильної команди, успішному досягненню будь-яких поставлених цілей.

23 січня 2019 року до Яготинського районного будинку дитячої та юнацької творчості вкотре завітали діти-лідери з усього району для чергового навчального заняття, яке,  за ініціативи методичного кабінету та підтримки відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації підготували: методист Яготинського РБДЮТ, координатор районної ради дітей Яготинщини Яна Миколаївна Богомаз та практичний психолог Яготинського РБДЮТ – Світлана Василівна Найденко.

Протягом трьох годин, в ході засідання  «Team building»,  лідери злагоджено працювали в команді, вчилися співпрацювати один з одним, швидко ухвалюючи спільні рішення. Саме такі  активні кроки діяльності учнівської ради Яготинщини є вагомим фундаментом  для розвитку учнівського руху у нашому районі.

Дякуємо всім активним, креативним підліткам Яготинського району за участь у заході та активній позиції щодо розвитку учнівського самоврядування в кожній школі.



« повернутися

Вхід для адміністратора