A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Яготинської міської ради

Подаруємо дітям радість

Дата: 14.12.2020 08:11
Кількість переглядів: 255

Наближається чудове зимове свято, яке з нетерпінням чекають усі діти - свято Святителя Миколая Чудотворця. Святий Миколай вважається покровителем моряків, торговців, лучників, дітей та студентів. До цього свята всі діти сподіваються отримати подарунки. Напередодні вони пишуть листи до Миколая зі своїми побажаннями і проханнями.
У цей нелегкий для України час ми повинні як ніколи бути згуртованими і підтримувати один одного… Насамперед, наших дітей -  майбутнє України.
Яготинщина не перший рік долучається до благодійної акції, яка ґрунтується на давніх українських традиціях гуманізму і милосердя. Цього року учні та вихованці закладів овіти, їх вчителі та батьки  стали помічниками Святого Миколая. Протягом тижня активно включилися до районної  акції «Діти дітям» і зібравшии подарунки (канцтовари, розвиваючі ігри, книжки, розмальовки, іграшки, солодощі), які волонтерами будуть доставлені за призначенням у переддень свята.

Зібрані новорічні смаколики та вітання  11 грудня 2020 року передані через відділ освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації волонтеру громадської організації допомоги учасникам та ветеранам АТО Овсієнко В.М. І вже нині формуються подарунки (по 3-4 кг), для 400-500 дітей зі Станиці Луганської, Золотого 3, Золотого 4, Луганського та Катеринівки.

Велика вдячність усім, хто став Святим Миколаєм для дітей з окупованої території України. Особливо варто відзначити учнів та колектив  Яготинського НВК № 2, які спільними зусиллями укомплектували 40 коробок з подарунками.

Творити добро разом так просто! Кожен може зробити свято для тих, хто цього потребує!



« повернутися

Вхід для адміністратора